Landsturneringen for håndball og fotball 2024

Informasjonsskriv for deltagere på

Landsturneringen for fotball og håndball

i Bodø fredag 6. til søndag 8. september 2024.

Viser til tidligere infoskriv fra fotballgruppa som ble levert ut i februar/mars. Hvor vi ba om en foreløpig tilbakemelding på hvor mange som kunne være interessert i å delta på turneringen.

Vi har nå mottatt totalt svar fra 14 fotballspillere som ønsker å delta. Påmeldingsfristen er nær forestående. Derfor sender vi nå ut ny melding hvor dere skal akseptere en bindende påmelding. Aksept gis snarest enten ved å svare på e-posten ter-p-a@online.no eller gi beskjed til Marianne (M:48086610), Johannes (M:47278381) eller Terje (M:41456285) på neste trening.

Grunnet avgang fredag morgen 6. september må de som jobber huske på å søke om fri fra jobben. Skoleelever må søke om fri fra skolen.

Litt praktisk informasjon.

Vi legger opp til at vi kjører felles buss fra Gjønnes Idrettshall fredag 6. september. Avgang Gjønnes ca. kl.09.30. Kommer tilbake til eksakt tidspunkt for oppmøte/avgang. Flyavgang fra Gardermoen med SAS er kl.13.00. Ankomst Bodø kl.14.25. Deretter kjører vi felles transport inn til hotellet. Endelig fastsettelse av tildelt hotell og romfordeling må vi komme tilbake til. Er blitt fortalt at det er kort avstand fra alle hoteller og til alle fasiliteter. Priser flybillett pr. person tur/retur er kr.2.400.

Flyavgang fra Bodø søndag 8. september er kl.20.05. Og ankomst Gardermoen kl.21.30. Transport fra Gardermoen og tilbake til Bærum er ennå ikke avklart/bestemt.

Informasjon om hva som skal skje under oppholdet i Bodø finnes tilgjengelig på nettsiden www.landsturneringen.no. Gå inn og les selv.

Inkludert i prisen på alle deltagerpakkene:

  • Deltagelse turnering
  • Åpningsshow og et lite måltid fredag
  • Bankett lørdag inkl. 2 retters meny
  • Deltakerpremiering og t-skjorte
  • Transport til og fra flyplass, hotell og kamparena

Alternative deltagerpakker og pris:

  • Spiller på dobbeltrom kr.3.000,- pr. pers.
  • Ledsager på dobbeltrom kr.2.750,- pr. pers.
  • Ledsager på enkeltrom kr.3.300,- pr. pers.
  • Vi er blitt informert om at det ikke er trippelrom tilgjengelig

Som tidligere nevnt blir denne Landsturneringen en del dyrere enn tidligere år. Legger vi til grunn de tallene vi kjenner til i dag vil prisen for en enkelt spiller på dobbeltrom og inklusiv fly tur/retur komme på totalt kr.5.400. For de spillerne som også skal ha med ledsager på dobbeltrom og inklusiv fly kommer den totale prisen på kr.10.550.

For å prøve å redusere kostnadene vil Vivil undersøke mulighetene for å kunne oppnå sponsormidler og/eller støtte fra kommunen eller hos NFF. Utfallet av disse undersøkelsene vet vi ikke ennå noe om. Derimot har Vivil IL hvert år sponset turneringen med et lite beløp pr. deltager. Vi i fotballgruppa håper og tror at Vivil IL vil støtte oss også i år. Eventuelt positivt resultat vil kunne dekke kostnader til busstransport tur/retur Gjønnes/Gardermoen.

Informasjon fremover vil bli lagt ut fortløpende både på nettsiden www.vivilil.no og på vår FG-side. Så hold dere oppdatert ved å følge med her. Dette info-brevet vil også bli sendt som e-post til spillere, ledsagere og/eller foresatte.

Styret i fotballgruppa ser frem til 3 herlige dagers tur til Nord-Norge med god stemning, høy innsats på banen og sosialt samvær.

Håper dette var nyttig informasjon. Dersom noen har spørsmål, er det bare å ta kontakt med Marianne, Johannes eller Terje.

Hilsen oss i styret

Marianne, Johannes og Terje